Maton pesu yksityis- ja yritysasiakkaille Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla 

Ota yhteyttä

HAM-Palvelu tarjoaa maton pesua yksityis- ja yritysasiakkaille Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla, kuten Espoossa ja Vantaalla. Meillä maton pesu onnistuu helposti: noudamme matot ja palautamme ne puhtaina, muoviin käärittyinä kotiisi tai yrityksesi toimitilaan. Pesuaika on 1–1,5 viikkoa.

Mikäli haluat kysyä lisää maton pesusta tai muista palveluistamme, kuten auton ulkopesusta tai sisäpuhdistuksesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Yhteystietoihin

Bakteeriton matto pitää kotisi ja yrityksesi toimitilat hygieenisinä

Mattoihin kertyy likaa ja bakteereja väistämättä. Tästä syystä matot on syytä pestä säännöllisin väliajoin, jotta niin kotisi kuin yrityksesikin toimitilat pysyvät puhtaina ja hygieenisinä. Jotta matot tulevat huolellisesti pestyiksi, kannattaa niiden pesussa luottaa aina ammattilaisen apuun.

 

Me pesemme ja höyrytämme matot niin, että bakteerit kuolevat. Matosta riippuen käytämme normi- tai harjapesua, jonka jälkeen höyrykone tappaa tehokkaasti bakteerit ja punkit ym.

 

Teemme myös hellää maton pesua ilman vettä.

Varaa aika maton pesuun

Pesemme kaikenlaiset matot oikeaoppisesti

Eri materiaaleista valmistetut matot vaativat erilaista pesua. Meiltä hoituu kaikenlaisten mattojen pesu oikeaoppisesti, ammattitaitoamme käyttäen. Meillä voit pesettää mm.:

-ravintolamatot
-käytävämatot
-räsymatot
-villamatot
-persialaiset matot.

Pesun jälkeen mattosi on uudenveroinen. Osaavalla pesulla saamme pinttyneemmätkin tahrat häviämään ja mattosi kauneuden kukoistamaan. Puhtaassa matossa eri värisävyt ja materiaalit tulevat upeasti esiin.

Ota yhteyttä

Lentävän mattosi uskallat antaa pestäväksemme

Minkälainen on sinun lentävä mattosi? Matoilla on aina ollut tärkeä ja arvokas rooli niin ihmisten elämässä kuin saduissakin. Lentävä matto esiintyy jo ennen ajanlaskumme alkua kehitellyissä sananlaskuissa ja sen uskottiin pystyvän kuljettamaan ihmisiä päällään. Tuhannen ja yhden yön tarinoissa kirjoitettiin puolestaan taikamatosta.

 

Olipa sinun lentävä mattosi kuinka arvokas ja satumainen tahansa, meille uskallat tuoda sen pestäväksi. Toteutamme maton pesun huolella alusta loppuun asti.