Liikkuvaa autopesua Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla 

Yhteystiedot löydät täältä

HAM-Palvelu tarjoaa liikkuvaa ja tehokasta autopesua Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla, kuten Espoossa ja Vantaalla. Pakettiautossamme kulkee kätevästi mukana ympäristöystävällinen höyrykone, jolla pesemme sekä auton sisätilat että ulkopinnan haluamassasi kohteessa. 

Pesemme autot huolellisesti ja hellävaraisesti. Meillä on alalta laaja kokemus, joten voit luottaa osaavaan palveluumme. Meiltä saat auton pesut nopeallakin aikataululla, kun tarve vaatii. Työskentelemme ripeästi, laadukkaasta työn jäljestä tinkimättä.

Tarjontaamme kuuluvat muun muassa:

  • auton ulkopesut

  • automoottorin pesut

  • vahaukset.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä

Jätä auton ulkopesu ammattilaisen hoidettavaksi 

Kun ammattilainen hoitaa autosi ulkopesun, voit olla varma onnistuneesta ja huolitellusta lopputuloksesta. Samalla säästät paljon aikaa ja vaivaa. Meillä on ammattitaito sekä ainutlaatuinen työväline auton pesua varten. Käyttämämme ympäristöystävällinen höyrykone puhdistaa tehokkaasti auton ulkopinnan. Pinttyneemmätkin tahrat ja liat lähtevät helposti pois. Pesun jälkeen autosi kiiltää kuin uutena.

Varaa aika

Asiantuntevasti tehty vahaus antaa hyvän suojan autollesi

Auton vahaus kannattaa tehdä keväisin ja syksyisin. Asiantuntevasti tehty vahaus suojaa auton maalipintaa esimerkiksi suolalta, hyönteisiltä ja ilmansaasteilta. Tämän lisäksi vahaus antaa kauniin ja kestävän kiillon. Se myös estää maalipinnan ennenaikaisen ruostumisen ja ylläpitää ajopelisi arvoa. Vahauksen jälkeen auton pesu onnistuu myös paljon nopeammin, kun liat eivät tartu niin helposti auton pintaan. 

Me teemme vahaukset ammattilaisen varmalla otteella. Valitsemme vahan tarkasti auton iän ja maalipinnan kunnon mukaan. Älä epäröi kysyä lisää tekemistämme vahauksista!

Ota yhteyttä

Tarkkaa automoottorin pesua

Automoottorin pesu vaatii erikoisosaamista, sillä sähkö- ja tietotekniikkalaitteet eivät saa vioittua puhdistuksessa. Me teemme moottorin pesut tarkasti ja osaavasti eri automalleihin.

Meiltä saat kaikki auton pesut kilpailukykyiseen hintaan. Ulkopesun lisäksi teemme myös auton sisäpuhdistusta Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää auton sisäpuhdistuksesta