Auton sisäpuhdistus Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla 

Katso yhteystietomme täältä

Vuonna 2016 perustettu yrityksemme HAM-Palvelu tarjoaa auton sisäpuhdistusta ympäristöystävällistä höyrykonetta käyttäen Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Höyrykone kulkee kätevästi pakettiautossamme, joten voit tilata pesupalvelumme sinne, missä sitä tarvitset.

Höyrykoneemme desinfioi koko auton ja jättää bakteerittoman jäljen. Tehokas pesu antaa autolle hyvän ja raikkaan tuoksun. 

Auton sisäpuhdistuksen teemme myös auton ulkopesut. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Tee auton sisäpuhdistus säännöllisin väliajoin 

Auton sisäpuhdistus kannattaa tehdä 2–4 viikon välein, käytöstä riippuen. Auton sisätiloihin kertyy väkisinkin hiekkaa, likaa ja pölyä. Kojelauta, kahvat ja kädensijat pölyttyvät helposti ja keräävät rasvaa. 

Me puhdistamme auton sisätilat perusteellisesti. Ympäristöystävällinen höyrykoneemme tappaa kaikki bakteerit. Se puhdistaa ilman tehokkaasti mutta hellävaraisesti, sillä mitään kemiallisia aineita ei jää esimerkiksi auton istuinmateriaaleihin. 

Varaa aika auton sisäpuhdistukseen

Toimimme luotettavasti ja kunnioitamme niin asiakkaitamme kuin ympäristöämmekin 

Asiakastyytyväisyyskuvake

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Teemme jokaisen työmme äärimmäisen huolellisesti. 

Luotettavuuskuvake

Luotettava toimija 

Olemme luotettava toimija, joka pitää kiinni sovituista aikatauluista. Työskentelemme vastuullisesti niin pienissä kuin suuremmissakin toimeksiannoissa.

Ympäristökuvake

Ympäristöystävällisyys 

Ympäristön kunnioitus ja ekologisuus kuuluvat arvomaailmaamme. Tästä syystä käytämmekin ympäristöystävällistä höyrykonetta kaikkiin autopesuihin. 

Osaava henkilöstömme palvelee joustavasti 

Meiltä saat aina osaavaa ja joustavaa palvelua. Olemme tehneet auton sisäpuhdistuksia niin ambulansseihin kuin takseihin ja henkilöautoihinkin. Eri automallit ja -merkit ovat meille tuttuja, ja panostamme jokaisessa puhdistuksessa huoliteltuun työnjälkeen. Mikäli sinulla on joitain erikoistoiveita, pyrimme ottamaan ne huomioon. Auton sisäpuhdistuksen jälkeen sen käyttömukavuus paranee huomattavasti. Koska puhdas sisäilma auttaa jaksamaan, sisäpuhdistuksen jälkeen pidempikin ajo sujuu kevyemmin. 

Varaa aika auton sisäpuhdistukseen